Gresskarpai med vaniljekrem


Dette er en saftig og frisk pai med smak av «pumpkin spice» og vanilje. Bunnen kan lages glutenfri og dagen i forveien. Smaken er rund og vil falle i smak hos de aller fleste. Den vil derfor passe perfekt for selskaper gjennom høsten. I denne oppskriften trenger du cool-whip som du finner oppskriften på HER!

Om du ønsker å lage gresskar pure selv finner du en lett beskrevet fremgangsmåte her:

  1. Del gresskarene i to, skrap ut frø og innmat.
  2. Legg gresskarene med den flate siden ned på ett folie dekt stekebrett med høye kanter. 
  3. Hell litt vann på stekebrettet ca 3 dl, etterfyll med vann om alt fordampes bort.
  4. Legg ett lag med folie over gresskarene.
  5. Stekes midt i ovnen på 180°C til gresskarene er møre, rundt 60-90 min. 
  6. Skrap ut kjøttet med en skje og kjør i blenderen til en jevn pure.

 

Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter.

Håper det smaker!

-BELLE

 


Gresskarpai med vaniljekrem
Print Recipe
Dette er en saftig og frisk pai med smak av "pumpkin spice" og vanilje. Bunnen kan lages glutenfri og dagen i forveien.
Porsjoner
1 26 cm rund springform
Porsjoner
1 26 cm rund springform
Gresskarpai med vaniljekrem
Print Recipe
Dette er en saftig og frisk pai med smak av "pumpkin spice" og vanilje. Bunnen kan lages glutenfri og dagen i forveien.
Porsjoner
1 26 cm rund springform
Porsjoner
1 26 cm rund springform
Ingredienser
Bunn:
Gresskar fyll:
Topping:
Porsjoner: 26 cm rund springform
Instruksjoner
Bunn:
  1. Knus kjeksene i en food prosessor og bland inn kanel, ingefær, muskat og pepper.
  2. Smelt smøret, rør det inn i kjeks blandingen.
  3. Dekk en 26 cm springform med bakepapir. Trykk kjeks deigen godt sammen og stek midt i ovnen på 150 grader i ca 10 min. Avkjøl.
Gresskar fyll:
  1. Miks gresskar pure, philadelphiaost, sukker, kanel og muskat sammen.
  2. Rør forsiktig inn ett egg av gangen.
  3. Hell røren over kjeks bunnen, stek midt i ovnen på 170 grader i ca 45 min. Avkjøl helt før du tar på topping.
Topping:
  1. Lag til vanilje krem og cool-whip.
  2. Legg ett lag med vaniljekrem og ett med cool-whip.
  3. La kaken stå kaldt i minst 3 timer før servering.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *