Ingrediens: kanel


  Uansett om man baker sju sorter til jul eller ikke, er jeg sikker på at pepperkaker er noe som bakes i ett hvert hjem i løpet av desember. Her hjemme blir det ikke jul uten en runde eller to med pepperkake baking. Da jeg var liten var noe av det beste jeg viste, å snike til meg små biter av pepperkakedeigen mens mamma ikke så. Det er fremdeles ett høydepunkt, til tross for at spenningen om å ikke skulle bli oppdaget er borte.. men vet du hva? No shame, for spising av pepperkakedeig er JUL selv som voksen! 🙂 […]

Pepperkakedeig


Dette er en saftig og frisk pai med smak av “pumpkin spice” og vanilje. Bunnen kan lages glutenfri og dagen i forveien. Smaken er rund og vil falle i smak hos de aller fleste. Den vil derfor passe perfekt for selskaper gjennom høsten. I denne oppskriften trenger du cool-whip som du finner oppskriften på HER! Om du ønsker å lage gresskar pure selv finner du en lett beskrevet fremgangsmåte her: Del gresskarene i to, skrap ut frø og innmat. Legg gresskarene med den flate siden ned på ett folie dekt stekebrett med høye kanter.  Hell litt vann på stekebrettet ca […]

Gresskarpai med vaniljekrem


Disse muffinsene er noen av mine favoritter, de er raske å lage og smaker himmelsk! De er fløyelsmyke og med kanel både i deigen og rundt eplebitene får de en god kanel smak og en syrlige eple smaken stikker frem. Disse muffinsene passer for store og små, de kan også lages glutenfri. Håper det smaker! -BELLE Muffins med eple og kanel Print Recipe Porsjoner Forberedelse 15 muffins 30 min Koke/steketid 10-12 min Porsjoner Forberedelse 15 muffins 30 min Koke/steketid 10-12 min Muffins med eple og kanel Print Recipe Porsjoner Forberedelse 15 muffins 30 min Koke/steketid 10-12 min Porsjoner Forberedelse 15 […]

Muffins med eple og kanel



Kanelboller det jeg først bake selvstendig på kjøkkenet og ble for en etter skoletid favoritt. Denne oppskriften gir deg luftige boller som smelter på tungen. Med oste glasur blir den eksklusiv gi deg en ny opplevelse av den klassiske kanelbollen. Er du klar for å fylle huset med en himmelsk luft av ny baks, da vil jeg anbefale deg å teste denne oppskriften. Håper det smaker! -BELLE   Kanelboller i langpanne med osteglasur Print Recipe Luftige kanelboller i langpanne med osteglasur. Porsjoner 12 store boller i langpanne Porsjoner 12 store boller i langpanne Kanelboller i langpanne med osteglasur Print Recipe […]

Luftige kanelboller med osteglasur


Hva er vel bedre enn lukten av eplepai? Dette er en eplepai som er safting og god. Den kan lett lages glutenfri og det er slik jeg først ble kjent med den. Kan fint lages en dag i forveien da den er like god oppvarmet, om ikke bedre da smakene virkelig har fått satt seg. Også er det jo så gøy å utfordre seg selv litt kreativ og imponere med ett vakkert pai lokk! Håper det smaker! -BELLE Eplepai Print Recipe Stekes midt i ovnen i ca 40 min på 200 °C. Porsjoner 1 Paiform 24-26 cm Porsjoner 1 Paiform […]

Eplepai


Tilslørte bondepiker er en klassisk norsk dessert. For mange vil det bringe minner tilbake til besteforeldre og en bekymrings fri tid. Fra gammelt av brukte man rester av brød og kjeks for å lage denne nydelige desserten, det kan man fortsatt fin gjøre eller så får man kjøpt kavring i butikkene slik som jeg har gjort i denne oppskriften. Håper det smaker! -BELLE Tilslørte bondepiker Print Recipe Servers ny laget for en sprø kavring eller etter noen timer i kjøleskap for en mykere variant av desserten. Porsjoner Forberedelse 6 personer 25 min Porsjoner Forberedelse 6 personer 25 min Tilslørte bondepiker […]

Tilslørte bondepiker