Ingrediens: cool-whip/krem


Dette er en saftig og frisk pai med smak av “pumpkin spice” og vanilje. Bunnen kan lages glutenfri og dagen i forveien. Smaken er rund og vil falle i smak hos de aller fleste. Den vil derfor passe perfekt for selskaper gjennom høsten. I denne oppskriften trenger du cool-whip som du finner oppskriften på HER! Om du ønsker å lage gresskar pure selv finner du en lett beskrevet fremgangsmåte her: Del gresskarene i to, skrap ut frø og innmat. Legg gresskarene med den flate siden ned på ett folie dekt stekebrett med høye kanter.  Hell litt vann på stekebrettet ca […]

Gresskarpai med vaniljekrem


  Banansplitt er en deilig dessert spesielt i varmen, men har du noen gang tenkt på servere desserten som en kake? Dette er en “no bake” kake som kan lages glutenfri. Banan, ananas, jordbær og 2 typer av krem blir kaken en myk og frisk opplevelse, samtidig har den en bunn av kjeks og er toppet med valnøtter noe som får det til å knase litt. I denne oppskriften brukes Cool-Whip, det er en amerikansk krem som du fint kan lage hjemme selv. Oppskriften på Cool-Whip finner du HER. Håper det smaker! -BELLE   Banansplitt kake Print Recipe Kan fryses! Porsjoner 24 […]

Banansplitt kake