Ingrediens: ingefær


  Uansett om man baker sju sorter til jul eller ikke, er jeg sikker på at pepperkaker er noe som bakes i ett hvert hjem i løpet av desember. Her hjemme blir det ikke jul uten en runde eller to med pepperkake baking. Da jeg var liten var noe av det beste jeg viste, å snike til meg små biter av pepperkakedeigen mens mamma ikke så. Det er fremdeles ett høydepunkt, til tross for at spenningen om å ikke skulle bli oppdaget er borte.. men vet du hva? No shame, for spising av pepperkakedeig er JUL selv som voksen! 🙂 […]

Pepperkakedeig


Dette er en saftig og frisk pai med smak av “pumpkin spice” og vanilje. Bunnen kan lages glutenfri og dagen i forveien. Smaken er rund og vil falle i smak hos de aller fleste. Den vil derfor passe perfekt for selskaper gjennom høsten. I denne oppskriften trenger du cool-whip som du finner oppskriften på HER! Om du ønsker å lage gresskar pure selv finner du en lett beskrevet fremgangsmåte her: Del gresskarene i to, skrap ut frø og innmat. Legg gresskarene med den flate siden ned på ett folie dekt stekebrett med høye kanter.  Hell litt vann på stekebrettet ca […]

Gresskarpai med vaniljekrem