Krem og Fyll

Hjemmelaget Cool-Whip

cool-whip som er hjemmelaget

Cool-Whip er en amerikansk krem som ofte blir brukt som kake topping eller i no bake oppskrifter. I USA får man kjøpt den ferdig laget i butikk, men det går helt fint å lage hjemmelaget Cool-whip. Den er rask å piske sammen. Ett bra alternativ til vanlig krem, spesielt på varme dager da den holder seg bedre i varmen enn vanlig pisket krem.

OBS! Siden kremen inneholder gelatin egner den seg ikke til bruk under marsipanlokk, da gelatin får marsipan til å smelte.

HER finner du oppskrifter på kaker og desserter hvor Cool-whip er brukt!

Cool-whip er fastere enn vanlig pisket kremfløte og har en lett smak av vanilje. Den kan fryses ned, dermed er det en bra krem å bruke når du skal lage ting i forkant eller vil ha noe godt i fryseren til spontane gjester. Rett og slett en krem som er super anvendelig!

Trenger du en laktosefri krem er det bare å kjøpe kremfløte uten laktose og følge oppskriften som normalt.

Til en porsjon hjemmelaget cool-whip trenger du:

3 dl kald kremfløte

1 del melis

1/2 ts vanilje essens

1 ts gelatinpulver

4 ts vann

Slik gjør du:

1.Pisk kremfløte, melis og vanilje essens lett sammen. Sett kaldt!

2.Ha gelatinpulver og vann i en liten skål. Sett i mikroen i 30 sek, rør lett og pass på at all gelatinen er oppløst.

3.Hell forsiktig i gelatinen mens du pisker kremen på lav hastighet. Pass på så du ikke treffer vispen mens du heller.

4.Pisk kremen på høy hastighet til den er passe stiv.

5.Oppbevares kaldt frem til bruk.

hjemmelaget cool-whip i glass
Legg gjerne igjen en kommentar om du har prøvd deg på hjemmelaget cool-whip eller har spørsmål.
For å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og bake inspirasjon følg @made.by.belle på Instagram.

Håper det smaker!

-Belle

Hjemmelaget Cool-Whip
Print Recipe
En fast krem med vaniljesmak. Egner seg godt som topping på kaker eller i no bake oppskrifter. Kan fryses og lages med laktosefri kremfløte.
Porsjoner Forberedelse
1 posjon 10 min
Porsjoner Forberedelse
1 posjon 10 min
Hjemmelaget Cool-Whip
Print Recipe
En fast krem med vaniljesmak. Egner seg godt som topping på kaker eller i no bake oppskrifter. Kan fryses og lages med laktosefri kremfløte.
Porsjoner Forberedelse
1 posjon 10 min
Porsjoner Forberedelse
1 posjon 10 min
Ingredienser
Porsjoner: posjon
Instruksjoner
  1. Pisk kremfløte, melis og vanilje essens lett sammen. Sett kaldt!
  2. Ha gelatinpulver og vann i en liten skål. Sett i mikroen i 30 sek, rør lett og pass på at all gelatinen er oppløst.
  3. Hell forsiktig i gelatinen mens du pisker kremen på lav hastighet. Pass på så du ikke treffer vispen mens du heller.
  4. Pisk kremen på høy hastighet til den er passe stiv.
  5. Oppbevares kaldt frem til bruk.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *