Nougat Biskvier
23. mai 2017
Disse nougat biskviene er noe som alle burde ha liggende i fryseren til anledninger hvor du har lite med tid men ønsker å servere noe godt til gjestene. De er mektige og runde i smaker, får tungen rett og slett til å løpe i vann. Dessuten er de naturlig glutenfrie så egner seg god på ett kake bord.
Håper det smaker!
-BELLE
Ingredienser
Nougat fyll
- 200 g romtemperert smør
- 1 1/2 dl melis
- 1 ts vaniljesukker
- 1 eggeplomme
- 2 st dobbelnugat
Sjokoladetrekk
- 200 g lys kokosjokolade
Porsjoner: stykk
Instruksjoner
Mandel bund
- Knus mandlene til en jevn masse. Bland i sukker og eggehvite. Trykk til små, runde mandelkaker på bakepapir. Stek midt i ovnen i 10-15 min på 175ºC. Avkjøles på en rist.
Nougat fyll
- Smelt nougaten over vannbad. La den avkjøle til romtemperatur.
- Bland resten av ingrediensene sammen og bland i nougaten til slutt.
- Bred nougat kremen over undersiden (den flateste delen av) av mandel bunnene og la det bli en liten topp på midten.
Sjokoladetrekk:
- Varm sjokoladen over vannbad og avkjøl.
- Dyp biskviene med nougat siden ned i sjokoladen. Vri litt for at sjokoladen skal sette seg. Sett i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne helt.
Del denne oppskriften
Forrige
Potetsalat med egg og bacon
Nyere