Nougat Biskvier
23. mai 2017
Disse nougat biskviene er noe som alle burde ha liggende i fryseren til anledninger hvor du har lite med tid men ønsker å servere noe godt til gjestene. De er mektige og runde i smaker, får tungen rett og slett til å løpe i vann. Dessuten er de naturlig glutenfrie så egner seg god på ett kake bord.
Håper det smaker!
-BELLE
Ingredienser
Nougat fyll
- 200 g romtemperert smør
- 1 1/2 dl melis
- 1 ts vaniljesukker
- 1 eggeplomme
- 2 st dobbelnugat
Sjokoladetrekk
- 200 g lys kokosjokolade
Porsjoner: stykk
Instruksjoner
Mandel bund
- Knus mandlene til en jevn masse. Bland i sukker og eggehvite. Trykk til små, runde mandelkaker på bakepapir. Stek midt i ovnen i 10-15 min på 175ºC. Avkjøles på en rist.
Nougat fyll
- Smelt nougaten over vannbad. La den avkjøle til romtemperatur.
- Bland resten av ingrediensene sammen og bland i nougaten til slutt.
- Bred nougat kremen over undersiden (den flateste delen av) av mandel bunnene og la det bli en liten topp på midten.
Sjokoladetrekk:
- Varm sjokoladen over vannbad og avkjøl.
- Dyp biskviene med nougat siden ned i sjokoladen. Vri litt for at sjokoladen skal sette seg. Sett i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne helt.
Del denne oppskriften

Forrige
Potetsalat med egg og bacon

Nyere
Kokosbolle kake
Du vil kanskje også like

Pistasj konfekter
21. mars 2019
Pepperkakedeig
4. desember 2018