Rating: 0 stjerner


Bringebær og lakris godteri er så myke og tilfredstillende. Dessuten er de enkle å lage og inneholder bare fire ingredienser. Min spådom er att du kommer til å ville lage en porsjon til innen helgen er omme. For finnes det en bedre smaks kombinasjon enn bringebær og lakris? Nope. Det trengs vel bare ett ord for å beskrive disse MUMS! Viste du at du kan lage marshmallows hjemme selv? Vil du lage det til denne oppskriften kan du følge stegene i marshmallows oppskriften frem til steg 8 og derifra følge oppskriften nedenunder. Her finner du fremgangsmåten på marshmallows! Til en […]

Bringebær og lakris godis


Hvor gøy vil det ikke være å imponere barna med hjemmelaget marshmallows stenger? Ingen grunn til å kjøpe disse på butikken når du kan lage selv hjemme, de smaker mye bedre og konsistensen er som skumgummi, så godt! Marshmallows stenger gir ett preg av rustikk. De passer perfekt å ha i godteri posene på en barnebursdag og vil garantert bli en snakkis. For å lage marshmallows stenger trenger du ett termometer, dette er for å forsikre deg om at sukkeret når rett temperatur. Du vil og trenge icing farger og sprøyte poser, dette får du enkelt kjøpt på alle kjøkken […]

Marshmallows stenger


Oreo konfekter er enkle å lage med bare 3 ingredienser, men smaker himmelsk! Er du glad i Oreo må du teste disse. Sjansen for at du har fått en ny helgefavoritt er nok så stor! Når du setter tennene i en konfekt vil sjokoladen knekke og det myke Oreo fyllet vil strømme ut å tilfredstille enhver smaksløk. Om du enda ikke er overbevis om at Oreo konfekter er så godt jeg beskriver, ta en titt på innsiden.. Oreo sin bakgrunn er hva jeg kaller definisjonen av “copy with pride”. De tok noe som allerede var funnet opp å satte sitt […]

Oreo konfekter




Er du blant de som liker det syrlig og friskt? Da har du funnet din nye favoritt kaken her, en mer smakfull og saftig sitronkake skal du lete lenge etter. Gir sommerfølelse i hele kroppen! Noen kaker blir bare bedre og bedre om de får stå en dag eller to i kjøleskapet ettersom smakene setter seg. Denne sitronkaken er en av disse og kan fint stå i 2-3 dager i kjøleskapet. Hvilket betyr at det er perfekt å by gjestene på en saftig sitronkake dager der det er knapt med tid til å bake, som for de fleste av oss […]

Saftig sitronkake


Hvit sjokolademousse er godt som dessert eller som fyll i kaker. Dette er en oppskrift som er perfekt når du skal gi din kjære en smakfull oppmerksomhet, da den gir to passe store porsjoner. Nederst på siden finner du ett oppskrift skjema. Oppskriften på hvit sjokolademousse kan printes ut og regne ut rett ingrediens mengde om du skal lage en større porsjon. Vil du bruke oppskriften som fyll i en kake ville jeg anbefale å minst triple porsjonen (skriv 6 porsjoner nede i oppskrift skjemaet for å få riktige mål) men dette kommer selvfølgelig litt an på hvor stor kake […]

Hvit sjokolademousse



Finnes det noen bedre dessert for en sjokolade elsker enn sjokoladefondant? Det sies att sjokoladefondant ble til ved ett uhell av en fransk konditor. Det er noe som har skjedd ganske ofte opp igjennom historien, at nye kaker og desserter blir oppdaget pga feil av ulike slag. Det er noe å tenke på om man er usikker på å prøve noe nytt. Blir det galt så har du kanskje funnet opp en helt ny dessert. Om du er riktig heldig blir det en klassiker som blir kjent over verden. Altså burde det ikke være så skummelt så prøve på noe […]

Sjokoladefondant


Italiensk marengs kan brukes som den er til å toppe desserter, dekke/dekorere kaker alene eller som en base i smørkrem, iskrem, sorbet eller mousse. Viste du at marengs har funnets siden tidlig på 1600 tallet? De finnes tre typer marengs: fransk marengs, sveitsisk marengs og italiensk marengs. Ingrediensene er stort sett den samme forskjellen ligger i tilberednings måten. Italiensk marengs er ikke den letteste av de tre, men når man først har laget det en gang vil du ikke tenke på den som en utfordring. Sliter du med å få rett konsistens på marengsen din? Hemmeligheten ligger i å rense […]

Italiensk marengs


Lyst på noe godt, raskt og enkelt? Da er sjokoladekuler hva du er ute etter. Om 20 minutter står du klar til å nyte! Da jeg var femten år hadde jeg en sjokoladekule periode, etter at min lillesøster kom hjem med noen kuler og en oppskrift. Etter første smak var vi solgt. Det ble mange sjokoladekuler i tiden etter dette.. Man kan vel si at sjokoladekuler ble den nye kanelbollen (Les om det her) Allergier? Da er sjokoladekuler ideelt å servere! Havregryn er hovedingrediensen i sjokoladekulene, det betyr at de er naturlig glutenfrie. Men jeg vil påpeke at om du […]

Sjokoladekuler med kokos og pistasjenøtter



  Uansett om man baker sju sorter til jul eller ikke, er jeg sikker på at pepperkaker er noe som bakes i ett hvert hjem i løpet av desember. Her hjemme blir det ikke jul uten en runde eller to med pepperkake baking. Da jeg var liten var noe av det beste jeg viste, å snike til meg små biter av pepperkakedeigen mens mamma ikke så. Det er fremdeles ett høydepunkt, til tross for at spenningen om å ikke skulle bli oppdaget er borte.. men vet du hva? No shame, for spising av pepperkakedeig er JUL selv som voksen! 🙂 […]

Pepperkakedeig


    Royal icing er det fine navn for melis glasur laget med eggehviter. Eggehvitene gjør at glasuren blir fastere i konsistensen og dermed mer formelig, den stivner raskere og blir hardere enn f.eks melis glasur laget med vann. For å dekorere trenger du en sprøyte pose og tipper. Du kan tilsette farge ved å bruke pastafarger.   Royal icing brukes til å dekorere små kaker, pepperkake hus eller for å lage kake dekor.       TIPS! Ved å legg ett fuktig håndkle over bollen hindrer du icingen fra å stivne. Da kan den holde seg myk og fin […]

Royal Icing


Dette er en kake som alene vil falle godt i smak hos voksene, serverens den med vanilje saus blir smaken mildere og den vil bli godt tatt imot at alle aldere. Oste paien er full av smak og kan fint lages noen dager i forveien da den bare blir bedre og bedre etterhvert som smakene setter seg skikkelig. Den kan lages glutenfri. Håper det smaker! -BELLE Rips og skogsbær ostepai Print Recipe Serveres gjerne med vanilje saus. Kan lages noen dager for veien. Porsjoner 26 cm rund springform Porsjoner 26 cm rund springform Rips og skogsbær ostepai Print Recipe Serveres […]

Rips og skogsbær ostepai



Kakemenn er myke og sprø på samme tid, noe som gjør det til min favoritt julekake! Oppskriften kan lages glutenfri. Oppbevar kakene i en lufttett kakeboks og nyt dem gjennom hele juletiden 🙂 Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter. Håper det smaker! -BELLE     Kakemenn Print Recipe Koke/steketid 7-10 minutter Koke/steketid 7-10 minutter Kakemenn Print Recipe Koke/steketid 7-10 minutter Koke/steketid 7-10 minutter Ingredienser 100 g Smør 2,5 dl Melk 3,5 dl sukker 1 ts hornsalt 12 dl Mel for glutenfri bruk: Toro glutenfri kake mix Porsjoner: Instruksjoner Smelt og avkjøl smør. Bland sammen […]

Kakemenn


Fløyelsmyk og kladdete sjokoladesmak, drømmen for enhver sjokolade elsker! Ett forfriskende innslag på ett kakebord og passer godt for alle aldere. Kaken kan lages dagen i forveien, glutenfri og kan fryses, så ingen grunn til ikke å lage denne sjokolade drømmen! Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter. Håper det smaker! -BELLE       Sjokolade drøm Print Recipe Sjokolade drøm Print Recipe Ingredienser Brownie bunn: 3 Egg 4 dl sukker 150 g Smør 3 dl Mel for glutenfri bruk toro glutenfri kake mix 4 ss kakao 2 ts vaniljesukker 1 ts Salt Sjokolade ostefyll: […]

Sjokolade drøm


En god vaniljesaus er ett must i enhver kokebok, da den passer som tilbehør til enhver dessert. Glem ferdige kartonger og poser, her deler jeg en saus som er rask å lage og har en fyldig vanilje smak. Og som vanlig smaker hjemmelaget best! Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter. Håper det smaker! -BELLE Vaniljesaus Print Recipe Porsjoner Forberedelse 4 posjon 15 min Porsjoner Forberedelse 4 posjon 15 min Vaniljesaus Print Recipe Porsjoner Forberedelse 4 posjon 15 min Porsjoner Forberedelse 4 posjon 15 min Ingredienser 2,5 dl Melk 2,5 dl kremfløte 5 eggeplommer […]

Vaniljesaus