Halloween

Halloween inspirasjon!

Trenger du inspirasjon til å arrangere årets skumleste fest? Da er du kommet rett sted, dette innlegget oppdateres hvert år med linkene til alle mine halloween ideer.

31 oktober er en av de dagene i året jeg liker veldig godt, halloween stemningen er så spesiell med masse levende lys, kostymer og skummelt god mat!

halloween video
halloween decor med spindelvev, dødnings hode og levende lys

Mitt beste halloween minne er fra 2010. Min lillesøster som da var 9 år hadde kledd seg ut som en gammel mann til halloween på skolen. Hun ble så kul at vi eldre søstrene kjente at vi ville teste ut kostymet selv også. Vi kledde oss ut som gamle krokete damer og ventet i spenning på at det skulle ringe på døren. Tiden gikk og ingen kom inn blindgaten vår, så den brilliante ideen om å gå en tur kom til oss. Da vi gikk rundt gatehjørnet så vi noen ungdommer som gikk noen meter bortenfor. Vi startet å gå sakte i samme retning. Det var ikke lenge før en jente snur seg og nervøst sier til vennene sine at det er noen bak dem.. Vi setter opp farten litt og panikken brer seg over halloween følget. De setter opp farten, vi hører en nervøs stemme si “jeg tror de faktisk er sånn på ekte”. For å sette kronen på verket setter vi i gang med en knirkende latter. I samme øyeblikk skriker de og løper for livet..

Halloween kostyme gammel dame
Hadde du blitt redd av å møte på denne trioen en mørk oktober kveld?
På enhver fest er kakebordet et midt punkt. Halloween er intet unntak!

Her har du inspirasjon til skumle kake design!

Fremgangsmåte for Frankenstein kake finner du HER!

Fremgangsmåte for spøkelse slott kake finner du HER!

Fremgangsmåte for gravstøtte kake finner du HER!

halloween godteri pose

En hver gjennomfør fest krever en liten gave til gjestene! Lag disse godteri posene til kveldens gjester og forbipasserende! Fremgangsmåte finner du HER!

halloween dekor
Legg gjerne igjen en kommentar med ditt beste tips for å lage en vellykket halloween fest!
For å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og kake inspirasjon følg @made.by.belle på Instagram.

Ønsker deg en oktober full med grusomme minner!

-Belle

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: