Teknikker

Frankenstein kake design

Frankenstein kake halloween

Lurer du på hva du skal servere på halloween? Barnas favoritt kake designet til en Frankenstein kake er mitt beste tips, for hvor creepy søt er ikke Frankenstein her!

Frankenstein kake designet gjør mye ut av seg men er relativt enkel å lage og du trenger ikke en masse fancy utstyr. Det ett design hvor det er lett å gi barna oppgaver i dekorering prosessen, da det er masse hår og gøyale detaljer som vil bli enda skumlere med kreative barnehender.

Historien om hvordan Mary Shelleys skrev det som idag regnes som en av de tre store grøsser romanene er en ganske kul historie. Det var en regn full sommerdag dag hvor Mary Shelleys sammen med sin mann og to venner leste skrekk historier fra en bok. Ingen av de syntes disse historiene var skumle nok, så de inngikk ett veddemål om hvem som kunne skrive den beste skrekk historien. To av fire fullførte. Mary Shelleys var selvfølgelig en av de og historien om Dr. Frankenstein og hans skapelse ble til.

Mary Shelleys hentet inspirasjon til Frankenstein monsteret fra en drøm hun hadde. Avbildingen av monsteret slik vi kjenner det idag kommer fra 30tallet og ser en tanke skumlere ut enn han gjør her..

Frankenstein kake design

Videoen starter med to alt ferdig opp smurte kaker og ferdig farget fondant/marsipan. Når man skal male på en kake blander man mat farge (icing) i noen dråper med vodka. Alkoholen fordamper raskt og vil ikke sette smak på kaken.

Jeg har brukte en rundt kake på 15 cm til halsen og to på 25 cm til hodet.

Denne videoen er en del av en Halloween giveaway, hvor utstyret til å lage denne og flere kaker gis bort. Alt du trenger å gjøre er å kommentere og trykke “Liker” på dette Facebook innlegget. Giveaway blir avsluttet 18. oktober 2017 klokken 12.00.

For mer informasjon om hvilket utstyr du blir med i trekningen av se HER!

Frankenstein, spøkelses slott og grav kake design
Legg gjerne igjen en kommentar om du prøver deg på en Frankenstein kake til halloween eller har spørsmål.
For å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og kake inspirasjon følg @made.by.belle på Instagram.

Håper det smaker!

-Belle

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: