Halloween

Halloween godteri pose!

halloween ideer godteri pose

Årets skumleste fest trenger en creepy halloween godteri pose for gjestene til å ta med seg hjem! Disse kommer godt med når du vil gjøre festen gjennomført nes til siste minutt og skape en fest som ikke vil gå i glemme boken.

Halloween godteri posene er å supre om du vil passe på at mengden godteri barna får i seg denne kvelden er i moderate mengder.

Lag gjerne poser å del ut til forbipasserende, her er du garantert at det ikke blir gjort noen knep! Men passe deg for du vil garantert bli mest populær i nabolaget og få besøk igjen til neste år. Ryktene spredde seg veldig fort da jeg var liten om hvilke hus som hadde bra godis og vi gledet oss alltid ekstra til å gå til disse!

godteri pose til halloween

Her er en liten video snutt av hvordan jeg har satt sammen en Halloween godteri pose! Bruk hva du har liggende til å dekorere posene. Engangs hansker får man kjøpt på alle “alt mulig” butikker.

Da jeg var liten var det populært med godis poser i bursdager og det ble til tider nesten høydepunktet med å bli invitert, jeg skulle få med meg hjem min helt egen godteri pose som ikke skulle deles med noen! Det ble ekstra viktig året vi hadde “godteri stopp” men fikk beholde godteri posene fra bursdagsfester. Da ble det nesten konkurranse om å gjøre å få flest bursdags invitasjoner. Ingen barn har vel noen gang sagt nei til litt ekstra godsaker!

Trenger du flere tips til halloween finner du det HER!

Halloween godteri pose

Del gjerne responsen du har fått på godteri posene om du tester dem i kommentar feltet. Ønsker deg en forferdelig halloween feiring, måtte den bli fylt av grusomme minner!

For å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og kake inspirasjon følg @made.by.belle på Instagram.

-Belle

Én kommentar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: