Halloween,  Teknikker

Gravstøtte kake

Gravstøtte kake til halloween

Hvor er det skumleste stedet du kan være når klokken slår tolv? En gravplass står høyt på min liste over steder jeg ikke vil befinne meg på det tidspunktet. Med en gravstøtte kake vil du bringe den skumle stemningen med deg inn på halloween festen, hvis du tørr da?

På 1800 tallet var det er stor frykt å bli begravd levende. Det var vanlig å kutte pulsåren etter noen var erklært døde for å forsikre seg om at de ikke skulle våkne igjen nede i kisten. Du har sikkert hørt at det var mange som hadde bjeller med en snor ned til kisten også, for at om man våknet igjen skulle kunne si ifra til omverden.

En som hverken fikk pulsåren skåret opp eller hadde noen bjelle var Anna fra Herøy i Møre og Romsdal. Hun døde som høygravid og ble begravd på vanlig vis. En dag like etterpå var noen kjente på graven hennes og kunne høre lyden av barneskrik i det fjerne. I full panikk blir graven åpnet igjen. Det ligger Anna med ett dødt barn i armene sine. Graven finnes den dag i dag, det er ett kors hvor det står “Anna og barnet”.

skummel halloween gravstøtte kake

Til en gravstøtte kake trenger du en langpanne kake, smørkrem, fondant eller marsipan og støtte pinner. Lurer du på hvordan man spiser en kake på høykant? Dette er nok den neste gangen du har lov til å drive med gravplyndring! Se helt til slutten av videoen for mitt beste tips!

Denne videoen er en del av en Halloween giveaway, hvor utstyret til å lage denne og flere kaker gis bort. Alt du trenger å gjøre er å kommentere og trykke “Liker” på dette Facebook innlegget. Giveaway blir avsluttet 18. oktober 2017 klokken 12.00.

For mer informasjon om hvilket utstyr du blir med i trekningen av se HER!

Skumle kaker til halloween
Legg gjerne igjen en kommentar om du prøver deg på en gravstøtte kake til halloween eller har spørsmål.
For å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og kake inspirasjon følg @made.by.belle på Instagram.

Håper det smaker!

-Belle

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: