Vannbakkels


Vannbakkels er enkelt men så godt!! Dessuten er de en favoritt i alle aldere. Det jeg elsker det små kaker og bakverk er at man kan ta mange på tallerkenen noe som tilfredsstiller på en helt egen måte. De kan varieres med ulike fyll som rom eller vanilje krem. For å få det lille ekstra serveres du de med sjokolade trekk.

Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter. Håper det smaker!

-BELLE

 

Vannbakkels
Print Recipe
Porsjoner
20 vannbakkels
Koke/steketid
20 minutter
Porsjoner
20 vannbakkels
Koke/steketid
20 minutter
Vannbakkels
Print Recipe
Porsjoner
20 vannbakkels
Koke/steketid
20 minutter
Porsjoner
20 vannbakkels
Koke/steketid
20 minutter
Ingredienser
Porsjoner: vannbakkels
Instruksjoner
  1. Ha smør, vann, mel, sukker og vaniljesukker i en kjele på medium varme til smøret smelter.
  2. Kok lett opp og ta kjelen av platen.
  3. Sikt inn mel og salt, rør godt rundt med en tre sleiv. Avkjøl til romtemperatur.
  4. Sett kjelen på platen igjen og rør inn eggene til deigen blir fast igjen.
  5. Dekk stekepanner med bakepapir. Ha deigen i en sprøytepose og trykk ut valnøtt store topper med litt mellom rom.
  6. For å unngå brente kanter tar du litt vann på fingrene og glatt ut eventuelle tupper som er oppstått.
  7. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 min.
  8. Avkjøl helt og fyll med ønsket fyll.
  9. Smelt sjokolade, la den avkjøles før du dypper vannbakkelsene ned i sjokolade. Oppbevares kjølig til de serveres.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *