Nougat Biskvier


Disse nougat biskviene er noe som alle burde ha liggende i fryseren til anledninger hvor du har lite med tid men ønsker å servere noe godt til gjestene. De er mektige og runde i smaker, får tungen rett og slett til å løpe i vann. Dessuten er de naturlig glutenfrie så egner seg god på ett kake bord.

Håper det smaker!

-BELLE

 

Nougat biskvier
Print Recipe
Egner seg godt for frysing. Naturlig glutenfrie.
Porsjoner
15 stykk
Porsjoner
15 stykk
Nougat biskvier
Print Recipe
Egner seg godt for frysing. Naturlig glutenfrie.
Porsjoner
15 stykk
Porsjoner
15 stykk
Ingredienser
Mandelbunn
Nougat fyll
Sjokoladetrekk
Porsjoner: stykk
Instruksjoner
Mandel bund
  1. Knus mandlene til en jevn masse. Bland i sukker og eggehvite. Trykk til små, runde mandelkaker på bakepapir. Stek midt i ovnen i 10-15 min på 175ºC. Avkjøles på en rist.
Nougat fyll
  1. Smelt nougaten over vannbad. La den avkjøle til romtemperatur.
  2. Bland resten av ingrediensene sammen og bland i nougaten til slutt.
  3. Bred nougat kremen over undersiden (den flateste delen av) av mandel bunnene og la det bli en liten topp på midten.
Sjokoladetrekk:
  1. Varm sjokoladen over vannbad og avkjøl.
  2. Dyp biskviene med nougat siden ned i sjokoladen. Vri litt for at sjokoladen skal sette seg. Sett i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne helt.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *