Sjokolade og pecan cookies
8. juni 2017
Sprø i kanten og seig i midten, akkurat som en god cookie skal være. Jeg elsker denne grunn oppskriften på cookies, da den er enkel og inneholder det meste man har i skapet fra før av. Med litt ekstra sjokolade og nøtter blir dette en luksus variant av de klassiske chocolate chip cookies som vi alle elsker. Oppskriften er like god i smak som glutenfri og kan oppbevares i en uke i en luft tett kakeboks.
Håper det smaker!
-BELLE
Ingredienser
- 300 g romtemperert smør
- 230 g brunt sukker
- 200 g sukker
- 2 ts vaniljeessens
- 2 store romtempererte egg
- 400 g Hvetemel evt. glutenfri kakemix
- 2 ts natron
- 1 ts Salt
- 200 g lys kokesjokolade
- 100 g pecan nøtter
- 100 g hvit kokesjokolade
Porsjoner: cookies
Instruksjoner
- Rør det romtempererte smøret sammen med brunt sukker, sukker og vaniljeessens. Miks til det blir en fluffy blanding.
- Tilsett ett egg av gangen med 2 min mellomrom.
- Bland mel, natron og salt sammen og rør det inn i røren.
- Hakk sjokolade og nøtter i passe store biter.
- Bruk en spiseskje til å fordele deigen ut over stekeplater med bakepapir, ca fem på hver plate. Trykk deretter masse sjokolade og nøtter ned i deigen.
- Stekes på 160 grader i ca 12 min midt i ovnen. Avkjøles på rist.
Del denne oppskriften