Sjokolade og pecan cookies
Kan oppbevares i en uke i kakeboks. Like gode laget glutenfritt.
Porsjoner
30
cookies
Porsjoner
30
cookies
Ingredienser
300
g
romtemperert smør
230
g
brunt sukker
200
g
sukker
2
ts
vaniljeessens
2
store
romtempererte egg
400
g
Hvetemel
evt. glutenfri kakemix
2
ts
natron
1
ts
Salt
200
g
lys kokesjokolade
100
g
pecan nøtter
100
g
hvit kokesjokolade
Instruksjoner
Rør det romtempererte smøret sammen med brunt sukker, sukker og vaniljeessens. Miks til det blir en fluffy blanding.
Tilsett ett egg av gangen med 2 min mellomrom.
Bland mel, natron og salt sammen og rør det inn i røren.
Hakk sjokolade og nøtter i passe store biter.
Bruk en spiseskje til å fordele deigen ut over stekeplater med bakepapir, ca fem på hver plate. Trykk deretter masse sjokolade og nøtter ned i deigen.
Stekes på 160 grader i ca 12 min midt i ovnen. Avkjøles på rist.