Kjeks og Små kaker,  Krem og Fyll

Royal Icing

pepperkaker pyntet med royal icing

Royal icing er det fine navn for melis glasur laget med eggehviter. Eggehvitene gjør at glasuren blir fastere i konsistensen og dermed mer formelig, den stivner raskere og blir hardere enn f.eks melis glasur laget med vann. For å dekorere trenger du en sprøyte pose og tupper. Du kan tilsette farge ved å bruke pasta/icing farger.

Royal icing brukes til å dekorere små kaker, pepperkake hus eller for å lage kake dekor. Skal du dekorere en kake med en heldekkende glasur rammer du først inn kaken og deretter fyller igjen med icing. Bruk gjerne en syl/nål til å røre rundt i glasuren til det er blitt en jevn yte.

kaker pyntet med royal icing

TIPS! Ved å legg ett fuktig håndkle over bollen hindrer du icingen fra å stivne. Da kan den holde seg myk og fin i konsistensen i minst ett døgn, noe som er en stor fordel når du har større prosjekter på gang.

Nederst på siden finner du en innebygget kalkulator som hjelper deg å øke oppskriften.

Til en porsjon Royal Icing trenger du:

1 eggehvite

1/2 ts sitronsaft

200 g melis

Slik gjør du:

1.Stivpisk eggehviten.

2.Pisk inn sitronsaft og melis til en jevn glasur.

3.Tilsett eventuelt ønskede pastafarger.

Pepperkakehus laget med royal icing

HER kan du lese mine beste tips for hvordan å lykkes med pepperkake huset!

Legg gjerne igjen en kommentar om du har dekorert kaker eller laget skulpturer med Royal Icing. Har du spørsmål om oppskriften ikke nøl med å legge igjen en kommentar!

Følg Made by Belle på instagram for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og bake tips.

Lykke til med dekoreringen!

-BELLE

Royal icing
Print Recipe
Perfekt til å pynte små kaker, pepperkakehus og lage kake dekor.
Porsjoner
1 posjon
Porsjoner
1 posjon
Royal icing
Print Recipe
Perfekt til å pynte små kaker, pepperkakehus og lage kake dekor.
Porsjoner
1 posjon
Porsjoner
1 posjon
Ingredienser
Porsjoner: posjon
Instruksjoner
  1. Stivpisk eggehviten.
  2. Pisk inn sitronsaft og melis til en jevn glasur.
  3. Tilsett eventuelt ønskede pastafarger.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *