Potetsalat med egg og bacon
10. mai 2017
Dette er en salat for varme sommer dager, ett forfriskende innslag blant en tid med mye grillmat. Med stekt bacon og pølse biter får du en røkt smakt blandet med deilige grønnsaker og dressing. Den er lett å lage til større serveringer og faller i smak hos alle aldere.
Håper det smaker!
-BELLE
Ingredienser
Potetsalat:
- ca 1 kg poteter
- 1/2 salat hode
- 10 cherry tomater
- 1/2 agurk
- 3 hardkokte egg
- 10 skiver bacon
- 2-3 pølser
Porsjoner: personer
Instruksjoner
Potetsalat:
- Skjær bacon og pølsene i mindre biter og stek dem godt. Baconet skal være sprø stekt.
- Kok eggene og del dem i båter.
- Kok potetene med skallet på. Deretter skrelles de og skjæres i terninger. Skjær salaten og agurken i mindre biter og del tomatene i to.
- Bland grønnsakene, kjøttet og eggene i en serverings bolle.
Dressing:
- Bland alle ingrediensene sammen.
- Hell dressingen deretter over potetsalaten og vend den godt inn.
Del denne oppskriften
Forrige
Daim brownies
Nyere