Potetsalat med egg og bacon
Den perfekte sommer salat!
Porsjoner
Forberedelse
5
personer
60
min
Porsjoner
Forberedelse
5
personer
60
min
Ingredienser
Potetsalat:
ca 1
kg
poteter
1/2
salat hode
10
cherry tomater
1/2
agurk
3
hardkokte egg
10
skiver
bacon
2-3
pølser
Dressing:
3
dl
rømme
1
dl
Majones
2
ss
katchup
1
ts
sukker
2
ts
god eddik
evt. eddik fra sylteagurk
Salt
Pepper
Instruksjoner
Potetsalat:
Skjær bacon og pølsene i mindre biter og stek dem godt. Baconet skal være sprø stekt.
Kok eggene og del dem i båter.
Kok potetene med skallet på. Deretter skrelles de og skjæres i terninger. Skjær salaten og agurken i mindre biter og del tomatene i to.
Bland grønnsakene, kjøttet og eggene i en serverings bolle.
Dressing:
Bland alle ingrediensene sammen.
Hell dressingen deretter over potetsalaten og vend den godt inn.