Bringebær dessert for to
Bringebær dessert bestående av bringebær gelè og mousse. Veldig enkel og rask å lage. Da desserten består av gelatin må du beregne tid for gelatinen til å stivne, dermed er det en dessert som må tilberedes en dag eller to i forveien.
Pleier du å din kjære å markere valentines day? Uansett om dere markerer dagen med stort ståhei eller om det går stille for seg er denne desserten en perfekt avslutning på kvelden med sin friske smak og myke konsistens. Server gjerne med friske bær og litt mørk sjokolade. Du vil garantert imponere din kjære med en bringebær dessert servert i glass på denne måten.
Vil du ha flere tips på porsjons oppskrifter som du lett kan servere til valentines day finner du det her HER!
Til bringebær dessert for to trenger du:
1 pakke bringebær gelè
3 dl kremfløte
1 ss vaniljesukker
1 ts sitronsaft
Friske bringebær
Revet sjokolade
Slik gjør du:
1.Kok opp 2,5 dl vann og rør inn halve pakken med bringebær gelé. Avkjøl til romtemperatur.
2.Fordel geléen på to glass. Sett gjerne glassene på skrå, se bildet under oppskriften. La glassene stå i romtemperatur over natten eller i kjøleskap i 4-5 timer.
3.Kok opp 2 dl vann og rør inn resten av pakken med bringebær gelè. Avkjøl til romtemperatur.
4.Pisk opp kremfløten med vaniljesukker.
5.Vend den avkjølte bringebær geléen og sitronsaft inn i kremen.
6. Fyll glassene med bringebær mousse og sett kaldt i 3 timer.
7.Topp glassene med friske bær og revet sjokolade.
Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet om du har testet denne deilige oppskriften på bringebær dessert for to, eller legg igjen ett eller to spørsmål om det er noe du lurer på!
For å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og kake inspirasjon følg @made.by.belle på Instagram.
Håper det smaker!
-Belle
- 1 pakke bringebær gelè
- 3 dl kremfløte
- 1 ss vaniljesukker
- 1 ts Sitronsaft
- friske bær til topping
- revet sjokolade
- Kok opp 2,5 dl vann og rør inn halve pakken med bringebær gelé. Avkjøl til romtemperatur.
- Fordel geléen på to glass. Sett gjerne glassene på skrå, se bildet under oppskriften. La glassene stå i romtemperatur over natten eller i kjøleskap i 4-5 timer.
- Kok opp 2 dl vann og rør inn resten av pakken med bringebær gelè. Avkjøl til romtemperatur.
- Pisk opp kremfløten med vaniljesukker.
- Vend den avkjølte bringebær geléen og sitronsaft inn i kremen.
- Fyll glassene med bringebær mousse og sett kaldt i 3 timer.
- Topp glassene med friske bær og revet sjokolade.