Hjemmelaget Cool-Whip
En fast krem med vaniljesmak. Egner seg godt som topping på kaker eller i no bake oppskrifter. Kan fryses og lages med laktosefri kremfløte.
Porsjoner
Forberedelse
1
posjon
10
min
Porsjoner
Forberedelse
1
posjon
10
min
Ingredienser
3
dl
kald kremfløte
1
dl
melis
1/2
ts
vaniljeessens
1
ts
gelatinpulver
4
ts
Vann
Instruksjoner
Pisk kremfløte, melis og vanilje essens lett sammen. Sett kaldt!
Ha gelatinpulver og vann i en liten skål. Sett i mikroen i 30 sek, rør lett og pass på at all gelatinen er oppløst.
Hell forsiktig i gelatinen mens du pisker kremen på lav hastighet. Pass på så du ikke treffer vispen mens du heller.
Pisk kremen på høy hastighet til den er passe stiv.
Oppbevares kaldt frem til bruk.