Mango cheesecake med brownie surprise
14. juli 2017
Om du er en mango elsker er dette en ostekake du må prøve, du kommer garantert til å få en ny favoritt kake! Med en brownie overraskelse i midten har denne kaken alt. Den kan lages glutenfri og 1-2 dager i forveien. Se til at mangoene du bruker er godt modne, slik at du får mest mulig mango saft og at mangoen søte smak kommer godt frem.
Håper det smaker!
-BELLE
Ingredienser
Brownie bunn:
- 3 Egg
- 4 dl sukker
- 150 g smeltet smør
- 3 dl Mel for glutenfri bruk: Toro glutenfri kake mix
- 4 ss kakao
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts Salt
Mango ostefyll:
- 2 mangoer godt moden
- 200 g philadelphiaost
- 1 dl melis
- 2 dl seterrømme
- 3 dl kremfløte
- 6 plater gelatin
Porsjoner:
Instruksjoner
Brownie bunn:
- Visp egg og sukker sammen.
- Bland alle de tørre ingrediensene og smelt smøret.
- Vend vekselsvis inn melblandingen og smøret til en jevn røre.
- Stekes i en 24 cm springform, midt i ovnen på 180 grader i ca 25 min.
Mango ostefyll:
- Skrell mangoene og blend dem i en mikser til en pure fri for klumper.
- Bland philadelphiaost, melis og seterrømme til en egen krem.
- Pisk kremfløten og vend den inn i oste kremen.
- Legg gelatin platene til bløt i kaldt vann i 5-7 min.
- Varm opp deler av mango pureen. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør de er helt smeltet inn i pureen. Vend all pureen inn i oste blandingen.
- Legg brownie bunnen midt ned i de 26 cm springform. Hell oste blandingen over og sett kaldt i ca 4 timer til den er stivnet.
Mango gelè:
- Skrell mangoene og mos de pulserende i en blender.
- Sikt mango pureen fri for frukt fiber.
- Legg gelatin platene til bløt i kaldt vann i 5-7 min.
- Varm opp mango juicen. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør de inn i mango juicen.
- Hell juicen over kaken og sett kaldt i 2-3 timer.
Del denne oppskriften
Forrige
Hjemmelaget Cool-Whip
Nyere