Mango og brownie ostekake
Ingredienser
Brownie bunn:
3
Egg
4
dl
sukker
150
g
smeltet smør
3
dl
Mel
for glutenfri bruk: Toro glutenfri kake mix
4
ss
kakao
2
ts
vaniljesukker
1
ts
Salt
Mango ostefyll:
2
mangoer
godt moden
200
g
philadelphiaost
1
dl
melis
2
dl
seterrømme
3
dl
kremfløte
6
plater
gelatin
Mango gelè:
2
mangoer
godt moden
6
plater
gelatin
Instruksjoner
Brownie bunn:
Visp egg og sukker sammen.
Bland alle de tørre ingrediensene og smelt smøret.
Vend vekselsvis inn melblandingen og smøret til en jevn røre.
Stekes i en 24 cm springform, midt i ovnen på 180 grader i ca 25 min.
Mango ostefyll:
Skrell mangoene og blend dem i en mikser til en pure fri for klumper.
Bland philadelphiaost, melis og seterrømme til en egen krem.
Pisk kremfløten og vend den inn i oste kremen.
Legg gelatin platene til bløt i kaldt vann i 5-7 min.
Varm opp deler av mango pureen. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør de er helt smeltet inn i pureen. Vend all pureen inn i oste blandingen.
Legg brownie bunnen midt ned i de 26 cm springform. Hell oste blandingen over og sett kaldt i ca 4 timer til den er stivnet.
Mango gelè:
Skrell mangoene og mos de pulserende i en blender.
Sikt mango pureen fri for frukt fiber.
Legg gelatin platene til bløt i kaldt vann i 5-7 min.
Varm opp mango juicen. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør de inn i mango juicen.
Hell juicen over kaken og sett kaldt i 2-3 timer.