Mango og brownie ostekake
Ingredienser
Brownie bunn:
Mango ostefyll:
Mango gelè:
Instruksjoner
Brownie bunn:
  1. Visp egg og sukker sammen.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene og smelt smøret.
  3. Vend vekselsvis inn melblandingen og smøret til en jevn røre.
  4. Stekes i en 24 cm springform, midt i ovnen på 180 grader i ca 25 min.
Mango ostefyll:
  1. Skrell mangoene og blend dem i en mikser til en pure fri for klumper.
  2. Bland philadelphiaost, melis og seterrømme til en egen krem.
  3. Pisk kremfløten og vend den inn i oste kremen.
  4. Legg gelatin platene til bløt i kaldt vann i 5-7 min.
  5. Varm opp deler av mango pureen. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør de er helt smeltet inn i pureen. Vend all pureen inn i oste blandingen.
  6. Legg brownie bunnen midt ned i de 26 cm springform. Hell oste blandingen over og sett kaldt i ca 4 timer til den er stivnet.
Mango gelè:
  1. Skrell mangoene og mos de pulserende i en blender.
  2. Sikt mango pureen fri for frukt fiber.
  3. Legg gelatin platene til bløt i kaldt vann i 5-7 min.
  4. Varm opp mango juicen. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør de inn i mango juicen.
  5. Hell juicen over kaken og sett kaldt i 2-3 timer.