Dessert,  Lunsje,  Middags Retter

Pannekaker

Pannekaker noe enhver generasjon blir glade for å få servert. Denne oppskriften kan fint lages med glutenfritt mel og gjestene til ikke smake forskjellen. Enten om du vil lage middag eller dessert passer disse tynne sprø pannekakene godt.

Håper det smaker!

-BELLE

Pannekaker
Print Recipe
Porsjoner
14 pannekaker
Porsjoner
14 pannekaker
Pannekaker
Print Recipe
Porsjoner
14 pannekaker
Porsjoner
14 pannekaker
Ingredienser
Porsjoner: pannekaker
Instruksjoner
  1. Ha mel, kardemomme og en klype salt i en bolle.
  2. Spe i melken mens du rører godt.
  3. Rør inn eggene.
  4. La røren stå på benken og svelle i 30-60 min.
  5. Stekes med godt smør og på medium til høy varme.
Del denne oppskriften

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *