Tomatsaus med vårløk
1. mars 2016
En deilig tomatsaus med vårløk og oregano. Passer bra som fyll på pizza eller som tilbehør til pasta.
Denne sausen gjør seg nesten helt selv!
Du trenger:
2 ss olivenolje
3 vårløker
2-3 hvitløksfedd
2 bokser hermetiserte tomater
2 ss oregano, gjerne fersk og finhakket oregano
salt og pepper
Slik gjør du:
1.Finhakk hvitløk og vårløk. Stekes til det er blant i olivenolje.
2. Ha i resten av ingrediensene. La det småkoke til sausen er middels fast.
3. Smak til med salt og pepper.
Kan oppbevares opptil en uke i kjøleskap.
-Belle
En deilig tomatsaus med vårløk og oregano. Passer bra som fyll på pizza eller som tilbehør til pasta. Denne sausen gjør seg selv!
Porsjoner | Forberedelse |
1 posjon passer til eks. en pizza | 5 min |
Koke/steketid |
10 min |
|
|
|
En deilig tomatsaus med vårløk og oregano. Passer bra som fyll på pizza eller som tilbehør til pasta. Denne sausen gjør seg selv!
|
Ingredienser
- 2 ss Oliven olje
- 3 Vårløk finhakket
- 2-3 fedd Hvitløk finhakket
- 2 bokser Tomat
- 2 ss Oregano
- Salt og Pepper
Porsjoner: posjon passer til eks. en pizza
Instruksjoner
- Finhakk hvitløk og vårløk. Stekes til det er blant i olivenolje.
- Ha i resten av ingrediensene. La det småkoke til sausen er middels fast.
- Smak til med salt og pepper.
Notater
Kan oppbevares opptil en uke i kjøleskap.
Del denne oppskriften
Forrige
Grilled cheese PST
Nyere