Tomatsaus med vårløk
En deilig tomatsaus med vårløk og oregano. Passer bra som fyll på pizza eller som tilbehør til pasta. Denne sausen gjør seg selv!
Matrett
saus
Cuisine
Italian
Porsjoner
Forberedelse
1
posjon passer til eks. en pizza
5
min
Koke/steketid
10
min
Porsjoner
Forberedelse
1
posjon passer til eks. en pizza
5
min
Koke/steketid
10
min
Ingredienser
2
ss
Oliven olje
3
Vårløk
finhakket
2-3
fedd
Hvitløk
finhakket
2
bokser
Tomat
2
ss
Oregano
Salt og Pepper
Instruksjoner
Finhakk hvitløk og vårløk. Stekes til det er blant i olivenolje.
Ha i resten av ingrediensene. La det småkoke til sausen er middels fast.
Smak til med salt og pepper.
Notater
Kan oppbevares opptil en uke i kjøleskap.