Lunsje,  Middags Retter,  Saus

Frisk og lett ostesaus med skinke

Dette er en frisk og lett ostesaus som gjør seg utmerket med litt gressløk på toppen. Den er laget på råvarer som de fleste har i skapet sitt. Den er like god laget med glutenfritt mel og passer godt til all salgs typer pasta.

Håper det smaker!

-BELLA

 


Frisk og lett ostesaus med skinke
Print Recipe
Serveres med pasta og fersk gressløk. Sausen kan lages gluten og laktosefri.
Porsjoner
5 posjoner
Porsjoner
5 posjoner
Frisk og lett ostesaus med skinke
Print Recipe
Serveres med pasta og fersk gressløk. Sausen kan lages gluten og laktosefri.
Porsjoner
5 posjoner
Porsjoner
5 posjoner
Ingredienser
Porsjoner: posjoner
Instruksjoner
  1. Smelt smør i en kjele og rør inn mel.
  2. Spe inn melk og la det koke opp under omrøring. Kok til melken er tyknet. Ta kjelen av platen
  3. Rør inn egg og ost.
  4. Tilsett oregano og smak til med salt og pepper.
  5. Hakk bogskinke i passe biter og vend den inn i ostesausen.
Del denne oppskriften

4 kommentarer

  • Maren

    Kom over denne oppskriften da jeg skulle lage ostesaus og resultatet ble kjempegodt. Passelig konsistens i motsetning til mange andre oppskrifter jeg har testet tidligere. Jeg hadde også gressløk fra hagen, tomater og smørstekt sopp som tilbehør på toppen, det kan virkelig anbefales

    • Isabelle

      Hei Maren! Så gøy å høre at ostesausen falt i smak. Tilbehøret ditt hørtes veldig godt ut, skal teste det selv neste gang vi skal ha ostesaus her hjemme!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *