Frisk og lett ostesaus med skinke
6. juni 2017
Dette er en frisk og lett ostesaus som gjør seg utmerket med litt gressløk på toppen. Den er laget på råvarer som de fleste har i skapet sitt. Den er like god laget med glutenfritt mel og passer godt til all salgs typer pasta.
Håper det smaker!
-BELLA
Instruksjoner
- Smelt smør i en kjele og rør inn mel.
- Spe inn melk og la det koke opp under omrøring. Kok til melken er tyknet. Ta kjelen av platen
- Rør inn egg og ost.
- Tilsett oregano og smak til med salt og pepper.
- Hakk bogskinke i passe biter og vend den inn i ostesausen.
Del denne oppskriften
Forrige
4 kommentarer
Randi
Brukte oppskriften din da jeg lagde middag i går. Super oppskrift, ostesausen ble perfekt.
Isabelle
Så gøy å høre, tusen takk! 🙂
Maren
Kom over denne oppskriften da jeg skulle lage ostesaus og resultatet ble kjempegodt. Passelig konsistens i motsetning til mange andre oppskrifter jeg har testet tidligere. Jeg hadde også gressløk fra hagen, tomater og smørstekt sopp som tilbehør på toppen, det kan virkelig anbefales
Isabelle
Hei Maren! Så gøy å høre at ostesausen falt i smak. Tilbehøret ditt hørtes veldig godt ut, skal teste det selv neste gang vi skal ha ostesaus her hjemme!