Hvitløk dressing
1. mars 2016
Denne dressingen passer perfekt til pizza, kylling eller salat.
Med en fyldig hvitløksmak gir den retten nytt liv og dessuten er den laget på 5 minutter!
Du trenger:
130 g rømme, gjerne setersrømme for en mer fyldig smak.
100 g majones
2-3 ss gressløk eller persille
2 ss sitronsaft
2 hvitløks fedd
salt
Slik gjør du:
1. Finhakk hvitløk og gressløk/persille.
2. Bland alle ingrediensene sammen.
3. Smak til med litt salt.
Kan oppbevares opptil en uke i kjøleskap.
-Belle
Denne dressingen passer perfekt til pizza, kylling eller salat. Med en fyldig hvitløksmak tar den retten til ett nytt nivå og dessuten er den laget på 5 minutter! Kan oppbevares opptil en uke i kjøleskap.
Porsjoner | Forberedelse |
1 porsjon | 5 min |
|
|
|
Denne dressingen passer perfekt til pizza, kylling eller salat. Med en fyldig hvitløksmak tar den retten til ett nytt nivå og dessuten er den laget på 5 minutter! Kan oppbevares opptil en uke i kjøleskap.
|
Ingredienser
- 130 g rømme seters rømme er til å anbefale
- 100 g Majones
- 2-3 ss Gressløk eller persille finhakket
- 2 ss Sitronsaft
- 2 fedd Hvitløk finhakket
- Salt smak deg frem.
Porsjoner: porsjon
Instruksjoner
- Fin hakk hvitløk og gressløk/persille.
- Bland alle ingrediensene godt sammen.
- Smak deg frem med litt salt.
Del denne oppskriften
Forrige
Tomatsaus med vårløk
Nyere