Gresskarpai med vaniljekrem
Dette er en saftig og frisk pai med smak av «pumpkin spice» og vanilje. Bunnen kan lages glutenfri og dagen i forveien.
Porsjoner
126 cm rund springform
Porsjoner
126 cm rund springform
Ingredienser
Bunn:
Gresskar fyll:
Topping:
Instruksjoner
Bunn:
  1. Knus kjeksene i en food prosessor og bland inn kanel, ingefær, muskat og pepper.
  2. Smelt smøret, rør det inn i kjeks blandingen.
  3. Dekk en 26 cm springform med bakepapir. Trykk kjeks deigen godt sammen og stek midt i ovnen på 150 grader i ca 10 min. Avkjøl.
Gresskar fyll:
  1. Miks gresskar pure, philadelphiaost, sukker, kanel og muskat sammen.
  2. Rør forsiktig inn ett egg av gangen.
  3. Hell røren over kjeks bunnen, stek midt i ovnen på 170 grader i ca 45 min. Avkjøl helt før du tar på topping.
Topping:
  1. Lag til vanilje krem og cool-whip.
  2. Legg ett lag med vaniljekrem og ett med cool-whip.
  3. La kaken stå kaldt i minst 3 timer før servering.