Eple muffins
Porsjoner
Forberedelse
15
muffins
30
min
Koke/steketid
10-12
min
Porsjoner
Forberedelse
15
muffins
30
min
Koke/steketid
10-12
min
Ingredienser
100
g
Smør
1
dl
Melk
2
Egg
2
dl
sukker
4
dl
Mel
for glutenfri bruk: Toro glutenfri kake mix
1,5
ts
bakepulver
2
ts
vaniljesukker
1
ts
Salt
1-2
ts
kanel
2-3
epler
sukker og kanel
Instruksjoner
Smelt smør og ha deretter i melken.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Hell i smør blandingen og rør det sammen.
Bland alt det tørre godt sammen og rør det gradevis inn i det våte til en jevn blanding.
Skrell epler og skjær dem i terninger. I en bolle blander du inn litt sukker, kanel og bittelitt mel.
Fyll muffinsformer 2/3 fulle og legg de fulle av eplebiter.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i 10-12 minutter.