Sjokoladefondant
Den perfekte sjokoladefondant, med en flytende innside og fyldig smak er den umulig å ikke like. Servers med vanilje is og friske bær!
Porsjoner Forberedelse
1fondant 10minutter
Koke/steketid
10-12minutter
Porsjoner Forberedelse
1fondant 10minutter
Koke/steketid
10-12minutter
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Hakk sjokoladen i mindre biter.
  2. Smelt smør og sett til side.
  3. Tilsett sukker og hakket sjokolade, la det smelte inn i smøret mens du rører.
  4. Rør inn mel.
  5. Rør inn ett egg av gangen.
  6. Hell røren i amerikanse muffinsformer, nesten fulle.
  7. Stek midt i ovnen på 200 grader i 10-12 minutter.
  8. Avkjøl 2-3 minutter på benken før du klipper 3 snitter i formen. Sett fonten opp ned på en fat og ta av papiret.