Sjokolade muffins med smørkrem
Super enkel sjokolade muffins med smørkrem som kan lages fri for gluten og melk.
Porsjoner
15muffins
Koke/steketid
10-12min
Porsjoner
15muffins
Koke/steketid
10-12min
Ingredienser
Sjokolade muffins:
Smørkrem:
Instruksjoner
Sjokolade muffins:
  1. Smelt smør og hell i melken.
  2. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  3. Hell i smør blandingen i eggedosisen og rør det sammen.
  4. Bland alt det tørre godt sammen og rør det gradevis inn i det våte til en jevn blanding.
  5. Fyll muffinsformer 2/3 fulle.
  6. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 10-12 minutter.
Smørkrem:
  1. Pisk romtemperert margarin og siktet melis til en jevn blanding.
  2. Tilsett gradvis resten av ingrediensene.
  3. Pisk til kremen er lett og luftig. Ta en tre sleiv og rør hardt rundt slik at du slå ut luftbobler av kremen.