Peanut butter cup brownie
Kan lages dagen i forveien og smaker like godt med glutenfritt mel. Fryse vennlig.
Porsjoner
Forberedelse
26
cm rund springform
30
min
Koke/steketid
30
min
Porsjoner
Forberedelse
26
cm rund springform
30
min
Koke/steketid
30
min
Ingredienser
Brownie:
3
Egg
4
dl
sukker
3
dl
Mel
glutenfri lys kakemix
2
ts
vaniljesukker
4
ss
kakao
150
g
smeltet smør
Peanøtt fyll:
1
glass
peanuttsmør
3
dl
melis
150
g
smeltet smør
Sjokolade topping:
200
g
lys kokesjokolade
4
ss
Smør
peanøtter til pynt
Instruksjoner
Brownies:
Visp eggene lett sammen og tilsett sukker. Rør til røren blir jevn.
Mål opp mel, kakao og vaniljesukker.
Smelt smøret.
Rør inn melblandingen og smøret inn i resten av røren. Til det blir jevnt og fritt for klumper.
Stekes på 180 grader i ca 30 min midt i ovnen.
Avkjøl brownies bunnen godt før fyllet legges på.
Peanøttfyll:
Bland peanøtt smøret, melis og smeltet smør godt sammen. Fordel det jevn utover brownies bunnen. Sett kaldt mens du lager sjokolade toppingen.
Sjokolade topping:
Smelt sjokolade og smør. Avkjøl det til romtemperatur.
Fordel sjokoladen over peanøtt fyllet, og pynt med nøtter om ønsket.
Sett kaldt i minst 30 min før servering.