Peanut butter cup brownie
Kan lages dagen i forveien og smaker like godt med glutenfritt mel. Fryse vennlig.
Porsjoner Forberedelse
26cm rund springform 30min
Koke/steketid
30min
Porsjoner Forberedelse
26cm rund springform 30min
Koke/steketid
30min
Ingredienser
Brownie:
Peanøtt fyll:
Sjokolade topping:
Instruksjoner
Brownies:
  1. Visp eggene lett sammen og tilsett sukker. Rør til røren blir jevn.
  2. Mål opp mel, kakao og vaniljesukker.
  3. Smelt smøret.
  4. Rør inn melblandingen og smøret inn i resten av røren. Til det blir jevnt og fritt for klumper.
  5. Stekes på 180 grader i ca 30 min midt i ovnen.
  6. Avkjøl brownies bunnen godt før fyllet legges på.
Peanøttfyll:
  1. Bland peanøtt smøret, melis og smeltet smør godt sammen. Fordel det jevn utover brownies bunnen. Sett kaldt mens du lager sjokolade toppingen.
Sjokolade topping:
  1. Smelt sjokolade og smør. Avkjøl det til romtemperatur.
  2. Fordel sjokoladen over peanøtt fyllet, og pynt med nøtter om ønsket.
  3. Sett kaldt i minst 30 min før servering.