Ha sukker og vann i en kjele sammen med ett termometer. Varm opp til 110 grader uten å røre
Del vaniljestangen i to, skrap ut frøene og ha de i kjelen under oppvarmingen.
Ta kjelen av platen og avkjøl i 3-4 minutter.
Bruk en sikt til å dekke en stor yte av kjøkkenbenken med ett godt lag med melis, ca 60 x 40 cm.
Rør gelatinen ut i sukkerlaken og hell alt over i en glass/stål bolle.
Pisk sukkerlaken til den begynner å tykne. Fordel laken likt i tre boller og tilsett ønskede farger.
Pisk deretter en av bollene klar. Konsistensen skal være tykk og idet øyeblikket røren begynner å klatre oppover vispen er den klar.
Ha røren i en sprøytepose og sprøyt lange stenger med hele innholdet.
Gjenta steg 8 og 9 til du har hele kjøkkenbenken full av stenger i ulike farger.
La marshmallows stengene hvile i 60 min til de har stivnet.
Rull de deretter inn i melis, så de ikke lenger er klissete på noen av sidene.
Ta tre stenger rist av overflødig melis og stikke en tannpirker i gjennom en ende. Tvinn stengene deretter rundt hverandre, sett en tannpirker i andre enden. Ved å skyve endende av stangen til ulike sider av pinnene vil du kunne hjelpe stangen til å ligge tvinnet.
La stengene tørke til de holder formen mellom 12-24 timer. Ta ut pinnene og klipp i ønskede størrelser.