Kok opp 1 dl vann og legg gelatin platene i en egen skål med vann noen minutter til de bli myke. Trykk deretter alt vannet ut av platene, ha dem i det kokende vannet og rør til alle er oppløst.
Pisk eggehvitene til de er stiv pisket. Ha i sukker og vanilje sukker, pisk videre i noen minutter.
Tilsett gelatin vannet til resten og pisk kraftig i hele 15 min.
Dekk ett fat med bakepapir, sett en springform på og strø kokosmasse så det dekker bakepapiret.
Hell massen over i springformen, fordel den jevnt utover og sett den til kjøling i minimum 4 timer.
For å løsne kaken fra springformen tar du å skylder en kniv under varm vann, tørker av den og kjærer langs kanten. Dette gjør at skummet smelter litt og det vil løsne finere.
Sjokoladetrekket:
Smelt sjokoladen og delfia fettet over vannbad, rør hele tiden. La sjokolade glasuren kjøle ned før du fordeler den over kaken.
Dryss over kokos masse og sett kald til sjokoladen er stivnet. Dra ut bakepapiret og kaken din står nå klar til servering!