Banansplitt kake
Kan fryses!
Porsjoner
24cm rund springform
Porsjoner
24cm rund springform
Ingredienser
Kjeks bunn:
Bananfyll:
Instruksjoner
Kjeks bunn:
  1. Knus kjeksene i en food prosesor eller med en kjevle. Smelt smøret og bland det sammen med kjeks smulene.
  2. Trykk det jevnt utover formen og la det stå kaldt i minimum 10 minutter slik at den blir fastere.
Bananfyll:
  1. Miks sammen philidelfia ost, smør og melis til det får en kremete kosestens, dette tar ca 5 minutter.
  2. Hell kremost kremen utover kjeks bunnen.
  3. Skjær bananene, og ananasen i mindre biter. Tørk ananasen lett med litt papir så sukker laken ikke renner ut i kaken.
  4. Trykk bananene ned i kremen og strø ananas biter over.
  5. Spre cool-whip kremen jevnt over laget med ananas.
  6. Sett banansplitten kaldt i kjøleskapet i minst 4 timer for at alle lagene skal sette seg og få riktig tekstur.
Topping:
  1. Før servering pynter du med valnøtt biter, kirsebær eller jordbær. Serveres med sjokolade saus.