Banansplitt kake
Kan fryses!
Porsjoner
24
cm rund springform
Porsjoner
24
cm rund springform
Ingredienser
Kjeks bunn:
35
g
smeltet smør
150
g
chocolate chips cookies
Schar, Choco Chip Cookies for glutenfri bunn
Bananfyll:
200
g
kremost naturell
romtemperert
55
g
Smør
romtemperert
7
dl
melis
3
Bananer
1
boks
hermetiske ananas
3
dl
cool-whip/krem
Topping:
kirsebær eller jordbær
valnøtter
kakestrø
sjokoladesaus
Instruksjoner
Kjeks bunn:
Knus kjeksene i en food prosesor eller med en kjevle. Smelt smøret og bland det sammen med kjeks smulene.
Trykk det jevnt utover formen og la det stå kaldt i minimum 10 minutter slik at den blir fastere.
Bananfyll:
Miks sammen philidelfia ost, smør og melis til det får en kremete kosestens, dette tar ca 5 minutter.
Hell kremost kremen utover kjeks bunnen.
Skjær bananene, og ananasen i mindre biter. Tørk ananasen lett med litt papir så sukker laken ikke renner ut i kaken.
Trykk bananene ned i kremen og strø ananas biter over.
Spre cool-whip kremen jevnt over laget med ananas.
Sett banansplitten kaldt i kjøleskapet i minst 4 timer for at alle lagene skal sette seg og få riktig tekstur.
Topping:
Før servering pynter du med valnøtt biter, kirsebær eller jordbær. Serveres med sjokolade saus.