Sjokoladekuler Deluxe
En oppgradert kake versjon av klassiske sjokoladekuler. Med Nutella og perlesukker. Perfekt for alt fra barnebursdag til kaffe besøk.
Porsjoner Forberedelse
20cm rund springform 15min
Passive Time
2timer
Porsjoner Forberedelse
20cm rund springform 15min
Passive Time
2timer
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Miks romtemperert smør og melis sammen til en myk blanding.
  2. Tilsett kakao og Nutella mens du forsetter å mikse.
  3. Tilsett melk og havregryn. Bland det sammen med en slikkepott til alt er blandet godt sammen.
  4. Trill sjokoladekuler mellom hendene, sett de på ett fat. Vask deg på hendene og trill kulene i perlesukker.
  5. Dekk en 20 cm springform med bakepapir. Ha deigen i og trykk den jevnt utover.
  6. Sett i kjøleskap i ca 2 timer.
  7. Pynt med sjokolade boller, Nutella og perlesukker.
  8. La kaken stå ca 30 minutter på benken før servering.