Sjokoladekuler Deluxe
En oppgradert kake versjon av klassiske sjokoladekuler. Med Nutella og perlesukker. Perfekt for alt fra barnebursdag til kaffe besøk.
Porsjoner
Forberedelse
20
cm rund springform
15
min
Passive Time
2
timer
Porsjoner
Forberedelse
20
cm rund springform
15
min
Passive Time
2
timer
Ingredienser
300
g
romtemperert smør
3
dl
melis
2
dl
nutella
1
dl
kakao
12
dl
havregryn
Glutenfritt: Axa glutenfrie havregryn
0,5
dl
Melk
perlesukker
nutella
Instruksjoner
Miks romtemperert smør og melis sammen til en myk blanding.
Tilsett kakao og Nutella mens du forsetter å mikse.
Tilsett melk og havregryn. Bland det sammen med en slikkepott til alt er blandet godt sammen.
Trill sjokoladekuler mellom hendene, sett de på ett fat. Vask deg på hendene og trill kulene i perlesukker.
Dekk en 20 cm springform med bakepapir. Ha deigen i og trykk den jevnt utover.
Sett i kjøleskap i ca 2 timer.
Pynt med sjokolade boller, Nutella og perlesukker.
La kaken stå ca 30 minutter på benken før servering.