Oreo konfekter
Porsjoner
12konfekter
Porsjoner
12konfekter
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Start med å temperere ca 100 g av sjokoladen. Dette gjør du ved å dele sjokoladen i små biter i en skål, varm i mikrobølgeovnen i 20 sek. Rør godt til sjokoladen ikke lenger smelter i skålen ved omrøring. Sett tilbake i mikrobølgeovnen i 10 sek og rør til all sjokoladen er smeltet.
  2. Fordel sjokoladen ut i silikon former. Først langs kantene, deretter dunker du formen i kjøkkenbenken til sjokoladen dekker bunnen.
  3. Sett formene kaldt i 15-20 min.
  4. Legg 2 Oreo kjeks til side. Resterende knuses til pulver med en food processor eller stav mixer.
  5. Bland i Philadelphia til ett myk og jevn fyll.
  6. Fyll formene med Oreo fyllet.
  7. Temperer resterende sjokolade på lik måte som før.
  8. Dekk alle Oreo fyllningen med sjokolade.
  9. Hakk resterende Oreo og topp konfektene med disse.
  10. Sett kaldt i 15-20 min og topp Oreo konfektene ut av formene.