Knus kjeksene i en food prosessor. Smelt smøret og bland det godt sammen med kjeksen.
Fordel massen utover i en springform og trykk den godt sammen. Settes kald mens du lager fyllet.
Ostefyll:
Kok opp vannet, hell i jordbær gelè og rør til alt sukkeret er oppløst. Avkjøl på benken mens du lager resten.
Miks philidelpiaost, seterrømme og melis godt sammen
Pisk kremfløten til en lett krem.
Rør kremen og gelèen inn i oste blandingen. Tilsett litt rød icing etter ønske for en dypere farge.
Settes kaldt i minst 4 timer.
Gelè lokk:
Kok opp vannet, hell i kiwi gelè og rør til alt sukkeret er oppløst. Avkjøl på benken mens du forbereder resten.
Skrell kiwien og skjær den i cm 5 mm store skiver.
Ha kiwien i en kjele med vann og kok opp. La det fosskoke i ca 20 sekunder før du setter de til side. Ved hjelp av en sikt heller du vannet ut og avkjøler kiwien.
Rens jordbærene og del de i passe store biter.
Fordel kiwi og jordbær utover oste fyllet. Hell gelèn over og sett kaldt i minst 2 timer.