Blomkål pizza
En sunn pizza med himmelsk smak! Med en pizzabunn basert på blomkål, er den næringsrik og allergivennlig. Hvem hadde trodd at blomkål kunne smake så godt?
Porsjoner Forberedelse
1-2personer 10min
Koke/steketid Passive Time
50min 30 min
Porsjoner Forberedelse
1-2personer 10min
Koke/steketid Passive Time
50min 30 min
Instruksjoner
  1. Kok blomkålen i 13-15 minutter. Sil ut vannet, skyll de deretter i kaldt vann.
  2. Mix blomkålen i en blender eller food processor. Om maskinen sliter med å mose blomkålen ha litt ekstra vann i.
  3. Ta ett kjøkkenhåndkle over en bolle og hell blomkål mosen over. Vannet skal presset ut av blomkålen. Vri håndkle til det meste av vannet er ute.
  4. Bland i egg, parmesanost, hvitløk og paprika. Rør til det blir en jevn blanding.
  5. Form en tynn pizzabunn på bakepapir og stek midt i ovnen på 200ºC i 20-25 min.
  6. Ta på ønsket fyll og etterstek i 10-12 min midt i ovnen på 200ºC
Notater

Serverings tips: Legg litt fersk basillikum på toppen før servering og ikke glem å lage hvitløksdressing!