Påske

Påske egg deluxe!

påske egg med hjemmelaget godteri

Har du tradisjon med påske egg fylt av godteri?

Da jeg var det beste med påske at det var skolefri og at vi fikk store egg fylt med favoritt godteriet. Jeg husker fortsatt skuffelsen året vi var “blitt for voksene” til å få påske egg.. Nå som jeg faktisk er voksen og har start familie, har jeg tatt opp tradisjonen igjen. Til tross for at enn å lenge består familien kun av voksene mennesker, hehe.

For meg er en del av tradisjonen at man har det samme egget år ut og år inn. Så i fjor kjøpte jeg store påske egg på matbutikken og dekorerte de med decoupage og servietter. Det ga ett veldig rustikk preg på eggene, noe jeg elsker! Det gjør det enkelt å fylle på med flere i samme stil til en billig penge, når familien øker.

hjemmelaget godteri i ett påske egg

Hva er vel mer koselige enn å fylle påske egget med hjemmelaget godterier! Her finner du 6 smakfulle forslag til hva du kan fylle egget med til påske!

For å oppgradere innholdet i påske egget noen steg ville jeg lagt i en liten gave, f.eks. ett spill eller en quiz bok. Noe som hele familien kan holde på med gjennom påsken. Dette har vi gjordet de seneste årene og nå er det blitt hva jeg gleder meg mest til med egget. Godteri smaker definitivt best mens det deles over ett slag yatzy.

..Eller ok da, yatzy er ikke mitt favoritt spill, tvert i mot, det bare hørtes bra ut. Noen bra spill som kan få plass i egget er f.eks blank, uno og ligretto. Har du noen favoritt spill, legg igjen en kommentar!

dekorert påske egg med hjemmelaget godteri

Ønsker du mer påske inspirasjon kan du finne det HER!

Hva er dine tradisjoner rundt påske egg? Legg igjen en kommentar og la andre bli inspirert til nye gode tradisjoner!

Følg @made.by.belle på Instagram for daglig inspirasjon!

-Belle

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: