Lunsje,  Middags Retter

Potetsalat med egg og bacon

Dette er en salat for varme sommer dager, ett forfriskende innslag blant en tid med mye grillmat. Med stekt bacon og pølse biter får du en røkt smakt blandet med deilige grønnsaker og dressing. Den er lett å lage til større serveringer og faller i smak hos alle aldere.

Håper det smaker!

-BELLE


Potetsalat med egg og bacon
Print Recipe
Den perfekte sommer salat!
Porsjoner Forberedelse
5 personer 60 min
Porsjoner Forberedelse
5 personer 60 min
Potetsalat med egg og bacon
Print Recipe
Den perfekte sommer salat!
Porsjoner Forberedelse
5 personer 60 min
Porsjoner Forberedelse
5 personer 60 min
Ingredienser
Potetsalat:
Dressing:
Porsjoner: personer
Instruksjoner
Potetsalat:
  1. Skjær bacon og pølsene i mindre biter og stek dem godt. Baconet skal være sprø stekt.
  2. Kok eggene og del dem i båter.
  3. Kok potetene med skallet på. Deretter skrelles de og skjæres i terninger. Skjær salaten og agurken i mindre biter og del tomatene i to.
  4. Bland grønnsakene, kjøttet og eggene i en serverings bolle.
Dressing:
  1. Bland alle ingrediensene sammen.
  2. Hell dressingen deretter over potetsalaten og vend den godt inn.
Del denne oppskriften

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *