Royal Icing


 

 

Royal icing er det fine navn for melis glasur laget med eggehviter. Eggehvitene gjør at glasuren blir fastere i konsistensen og dermed mer formelig, den stivner raskere og blir hardere enn f.eks melis glasur laget med vann. For å dekorere trenger du en sprøyte pose og tipper. Du kan tilsette farge ved å bruke pastafarger.

 

Royal icing brukes til å dekorere små kaker, pepperkake hus eller for å lage kake dekor.

 

 

 

TIPS! Ved å legg ett fuktig håndkle over bollen hindrer du icingen fra å stivne. Da kan den holde seg myk og fin i konsistensen i minst ett døgn, noe er en stor fordel når du har større prosjekter på gang.

 

 

 

HER kan du lese mine beste tips for hvordan å lykkes med pepperkake huset!

 

Følg Made by Belle på instagram for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og bake tips.

-BELLE

 

 

Royal icing
Print Recipe
Perfekt til å pynte små kaker, pepperkakehus og lage kake dekor.
Porsjoner
1 posjon
Porsjoner
1 posjon
Royal icing
Print Recipe
Perfekt til å pynte små kaker, pepperkakehus og lage kake dekor.
Porsjoner
1 posjon
Porsjoner
1 posjon
Ingredienser
Porsjoner: posjon
Instruksjoner
  1. Stivpisk eggehviten.
  2. Pisk inn sitronsaft og melis til en jevn glasur.
  3. Tilsett eventuelt ønskede pastafarger.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *