Nougat biskvier
Egner seg godt for frysing. Naturlig glutenfrie.
Porsjoner
15stykk
Porsjoner
15stykk
Ingredienser
Mandelbunn
Nougat fyll
Sjokoladetrekk
Instruksjoner
Mandel bund
  1. Knus mandlene til en jevn masse. Bland i sukker og eggehvite. Trykk til små, runde mandelkaker på bakepapir. Stek midt i ovnen i 10-15 min på 175ºC. Avkjøles på en rist.
Nougat fyll
  1. Smelt nougaten over vannbad. La den avkjøle til romtemperatur.
  2. Bland resten av ingrediensene sammen og bland i nougaten til slutt.
  3. Bred nougat kremen over undersiden (den flateste delen av) av mandel bunnene og la det bli en liten topp på midten.
Sjokoladetrekk:
  1. Varm sjokoladen over vannbad og avkjøl.
  2. Dyp biskviene med nougat siden ned i sjokoladen. Vri litt for at sjokoladen skal sette seg. Sett i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne helt.