Ingrediens: Sitronsaft


    Royal icing er det fine navn for melis glasur laget med eggehviter. Eggehvitene gjør at glasuren blir fastere i konsistensen og dermed mer formelig, den stivner raskere og blir hardere enn f.eks melis glasur laget med vann. For å dekorere trenger du en sprøyte pose og tipper. Du kan tilsette farge ved å bruke pastafarger.   Royal icing brukes til å dekorere små kaker, pepperkake hus eller for […]

Royal Icing


Dette er en kake som alene vil falle godt i smak hos voksene, serverens den med vanilje saus blir smaken mildere og den vil bli godt tatt imot at alle aldere. Oste paien er full av smak og kan fint lages noen dager i forveien da den bare blir bedre og bedre etterhvert som smakene setter seg skikkelig. Den kan lages glutenfri. Håper det smaker! -BELLE Rips og skogsbær ostepai […]

Rips og skogsbær ostepai


En superlett og forfriskende ispinne som er fri for sukker. De er perfekte å lage av restene du allerede har i kjøleskapet og kan oppbevares lenge i fryseren. Håper det smaker! -BELLE   Jordbær og vannmelon ispinne Print Recipe Porsjoner 3 ispinner Porsjoner 3 ispinner Jordbær og vannmelon ispinne Print Recipe Porsjoner 3 ispinner Porsjoner 3 ispinner Ingredienser 6 jordbær 1 skive vannmelon Vann Sitronsaft Porsjoner: ispinner Instruksjoner Kutt jordbær […]

Jordbær og vannmelon ispinne