Vaniljesaus


En god vaniljesaus er ett must i enhver kokebok, da den passer som tilbehør til enhver dessert. Glem ferdige kartonger og poser, her deler jeg en saus som er rask å lage og har en fyldig vanilje smak. Og som vanlig smaker hjemmelaget best!

Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter. Håper det smaker!

-BELLE

Vaniljesaus
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
4 posjon 15 min
Porsjoner Forberedelse
4 posjon 15 min
Vaniljesaus
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
4 posjon 15 min
Porsjoner Forberedelse
4 posjon 15 min
Ingredienser
Porsjoner: posjon
Instruksjoner
  1. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha vaniljestangen og frøene i en kjele.
  2. Ha melk, fløte og halvparten av sukkeret i kjelen og kok opp under omrøring.
  3. Ha eggeplommene sammen med resten av sukkeret i en bolle. Visp til sukkeret er oppløst.
  4. Hell fløtemelken over eggeplommene mens du visper.
  5. Hell alt tilbake i kjelen og varm blandingen forsiktig opp under omrøring. Blandingen skal tykne, men må ikke koke.
  6. Sil vaniljesausen over i en bolle og avkjøl. Oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *