Sjokolade og pecan cookies


Sprø i kanten og seig i midten, akkurat som en god cookie skal være. Jeg elsker denne grunn oppskriften på cookies, da den er enkel og inneholder det meste man har i skapet fra før av. Med litt ekstra sjokolade og nøtter blir dette en luksus variant av de klassiske chocolate chip cookies som vi alle elsker. Oppskriften er like god i smak som glutenfri og kan oppbevares i en uke i en luft tett kakeboks.

Håper det smaker!

-BELLE

 


Sjokolade og pecan cookies
Print Recipe
Kan oppbevares i en uke i kakeboks. Like gode laget glutenfritt.
Porsjoner
30 cookies
Porsjoner
30 cookies
Sjokolade og pecan cookies
Print Recipe
Kan oppbevares i en uke i kakeboks. Like gode laget glutenfritt.
Porsjoner
30 cookies
Porsjoner
30 cookies
Ingredienser
Porsjoner: cookies
Instruksjoner
  1. Rør det romtempererte smøret sammen med brunt sukker, sukker og vaniljeessens. Miks til det blir en fluffy blanding.
  2. Tilsett ett egg av gangen med 2 min mellomrom.
  3. Bland mel, natron og salt sammen og rør det inn i røren.
  4. Hakk sjokolade og nøtter i passe store biter.
  5. Bruk en spiseskje til å fordele deigen ut over stekeplater med bakepapir, ca fem på hver plate. Trykk deretter masse sjokolade og nøtter ned i deigen.
  6. Stekes på 160 grader i ca 12 min midt i ovnen. Avkjøles på rist.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *