Sjokolade fondant


Sjokolade fondant finnes det noen bedre dessert for en sjokolade elsker? Med en tynn stekt hinne og flytene innsiden tror jeg neppe det. Her har jeg laget min favoritt oppskrift på sjokolade fondant om til en porsjons oppskrift, slik at du kan lage eksakt så mange som du trenger til enhver anledning. Altså er det ingen grunn til å ikke kunne unne seg det lille ekstra i eget selskap. Disse kan lages glutenfri og det er slik jeg laget dem i flere år. Server gjerne med is og bær.

Følg Made by Belle på Facebook for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter.

Håper det smaker!

-BELLE

GIF

Sjokolade fondant
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
1 fondant 10 minutter
Koke/steketid
10-12 minutter
Porsjoner Forberedelse
1 fondant 10 minutter
Koke/steketid
10-12 minutter
Sjokolade fondant
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
1 fondant 10 minutter
Koke/steketid
10-12 minutter
Porsjoner Forberedelse
1 fondant 10 minutter
Koke/steketid
10-12 minutter
Ingredienser
Porsjoner: fondant
Instruksjoner
  1. Hakk sjokoladen i mindre biter.
  2. Smelt smør og sett det til siden.
  3. Tilsett sukker og sjokoladen, la det smelte inn i smøret mens du rører.
  4. Rør inn mel.
  5. Rør inn ett egg av gangen.
  6. Hell røren i amerikanse muffinsformer.
  7. Stek midt i ovnen på 200 grader i 10-12 minutter.
  8. Avkjøl 2-3 minutter på benken før du klipper 3 snitter i formen. Sett fonten opp ned på en fat og ta av papiret.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *