Muffins med eple og kanel


Disse muffinsene er noen av mine favoritter, de er raske å lage og smaker himmelsk! De er fløyelsmyke og med kanel både i deigen og rundt eplebitene får de en god kanel smak og en syrlige eple smaken stikker frem. Disse muffinsene passer for store og små, de kan også lages glutenfri.

Håper det smaker!

-BELLE


Muffins med eple og kanel
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
15 muffins 30 min
Koke/steketid
10-12 min
Porsjoner Forberedelse
15 muffins 30 min
Koke/steketid
10-12 min
Muffins med eple og kanel
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
15 muffins 30 min
Koke/steketid
10-12 min
Porsjoner Forberedelse
15 muffins 30 min
Koke/steketid
10-12 min
Ingredienser
Porsjoner: muffins
Instruksjoner
  1. Smelt smør og ha deretter i melken.
  2. Pisk egg og sukker til eggedosis. Hell i smør blandingen og rør det sammen.
  3. Bland alt det tørre godt sammen og rør det gradevis inn i det våte til en jevn blanding.
  4. Skrell epler og skjær dem i terninger. I en bolle blander du inn litt sukker og kanel.
  5. Fyll muffinsformer 2/3 fulle og legg de fulle av eplebiter.
  6. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 10-12 minutter.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *