Kokosbolle kake


Kokosbolle kake er en av mine favoritter å bake nettopp fordi du med få ingredienser og enkel fremgangs måte lager en kake som er så «yammy» og som faller i smak hos alle aldere. Det er dessuten bare ett problem med kokosboller og det er at du aldri blir tilfredstilt av bare en. Med denne kaken derimot er det bare å spise til du er tilfreds! Jeg deler her en oppskrift som jeg har brukt ved flere anledninger og alltid fått positive tilbakemeldinger på.

Håper det smaker!

-BELLE


Kokosbolle kake
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
1 kake 30 min
Porsjoner Forberedelse
1 kake 30 min
Kokosbolle kake
Print Recipe
Porsjoner Forberedelse
1 kake 30 min
Porsjoner Forberedelse
1 kake 30 min
Ingredienser
Kokosbolle skummet:
Sjokolade trekk:
Porsjoner: kake
Instruksjoner
Kokosbolle skummet:
  1. Kok opp 1 dl vann og legg gelatin platene i en egen skål med vann noen minutter til de bli myke. Trykk deretter alt vannet ut av platene, ha dem i det kokende vannet og rør til alle er oppløst.
  2. Pisk eggehvitene til de er stiv pisket. Ha i sukker og vanilje sukker, pisk videre i noen minutter.
  3. Tilsett gelatin vannet til resten og pisk kraftig i hele 15 min.
  4. Dekk ett fat med bakepapir, sett en springform på og strø kokosmasse så det dekker bakepapiret.
  5. Hell massen over i springformen, fordel den jevnt utover og sett den til kjøling i minimum 4 timer.
  6. For å løsne kaken fra springformen tar du å skylder en kniv under varm vann, tørker av den og kjærer langs kanten. Dette gjør at skummet smelter litt og det vil løsne finere.
Sjokoladetrekket:
  1. Smelt sjokoladen og delfia fettet over vannbad, rør hele tiden. La sjokolade glasuren kjøle ned før du fordeler den over kaken.
  2. Dryss over kokos masse og sett kald til sjokoladen er stivnet. Dra ut bakepapiret og kaken din står nå klar til servering!
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *